Ağababa Döner’in sahibi nereli?
Ağababa’nın hikayesi, muazzam bir azim ve sıkı çalışmayla yaratılmış örnek bir başarı hikayesidir. 1974 yılında Malatya’nın Darendere ilçesinde doğan ve ilköğrenimini burada tamamlayan Himmet Polat’ın gerçek hayat hikayesi bu dönemden sonra başlar.
Veli Ağbaba aslen nereli?
İlk yılları ve kariyeri 3 Nisan 1968’de Malatya’nın Yazıhan ilçesine bağlı Karaca köyünde Hüseyin ve Elif Ağbaba çiftinin çocuğu olarak dünyaya geldi. Turan Emeksiz Lisesi’nden mezun olduktan sonra 1989 yılında Eskişehir Anadolu Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nden mezun oldu.
Ağababa hangi şehirde?
AĞABABA DÖNER ÜMRANİYEAdres:Dudullu Esenşehir Mah. Natoyolu Cad. NO: 229 İMES B Kapısı Ümraniye İstanbulTelefon: 0 216 420 62 62 0 216 420 62 44 0 216 420 62 48 0 216 420 62 49Cep: 0 506 683 32 80 0 545 769 38 3E
Hikmet Polat nereli?
Nâzım Hikmet Polat (Oltu – Erzurum, 1955), Tokat ve Bolu’daki öğretmen okulunda okudu (1975).
Döner nereli?
Türkiye’nin Bursa şehri, genellikle dikey şişte hazırlanan döner kebabın doğum yeri olarak kabul edilir. Yavuz İskenderoğlu’na göre, büyükbabası İskender Efendi, dikey şişte döner kebabın mucidi.
Döner kime ait?
Dönerin, yaklaşık 150 yıl önce Bursa’da yaşayan İskender Bey tarafından, kemiksiz kuzu ve dana etlerinin şişe geçirilip ateşin önünde pişirilmesiyle yapılan çevirme kuzu yemeği tekniğini uygulayarak ortaya çıkarıldığı rivayet edilmektedir.
Veli Ağbaba’nın eşi kim?
Dilşat AğbabaVeli Ağbaba / Eşi
Veli Ağbaba’nın işi ne?
PolitikacıVeli Ağbaba / Mesleği
Murat Ağbaba kimdir?
Deneyimli turizm profesyoneli Murat Ağbaba, bir süredir boş olan Ege Palas Oteli’nin Genel Müdürü olarak atandı. Murat Ağbaba, 7 Ocak 1963’te Eskişehir’de doğdu. Ağbaba, ilkokulu İstanbul’daki Özel Güneş Koleji’nde, liseyi Özel Tahran Koleji’nde okudu ve Ankara’daki Turizm Ticaret Yüksek Öğretmen Okulu’ndan mezun oldu.
Ağbaba İnşaat kimin?
Firmamız 1974 yılında Malatya merkezde çok ortaklı bir yapıda kurulmuştur. Kurucumuz Hüseyin AĞBABA şu anda faaliyetlerine devam eden aile şirketinde çalışmalarını sürdürmektedir. Şirketin diğer ortakları; Hür AĞBABA, Veli AĞBABA ve İsmail AĞBABA’dır.
Ağababa iftar paketi ne kadar?
Benzer iftar menüleri ve kalitesiyle öne çıkan Anadolu Yakası’ndaki mekan ve otellerde fiyatlar ortalama 1500 ile 1400 TL arasında değişirken, 44 çeşit ağababa işletmecisinde bu değer 1100 TL oluyor. Çocuk menüsü bile düşünen ağababa işletmecileri ise menü fiyatını 1100 TL olarak belirlemiş durumda.
Himmet Polat kimdir?
Ağababa Döner’den sonra Polat ailesi, sırasıyla Ağababa Kantin ve Ağababa Kadayıf’ı da gruba ekledi. Örnek bir başarı hikayesiyle girdiği her alanda adını altın harflerle yazdırmayı başaran Himmet Polat, 2015 yılından bu yana “Ağababa” çatısı altında 250’den fazla kişiye istihdam sağlıyor.
Ağbaba dönerin sahibi kim?
İşletmenin mutfağından gelen sahibi Himmet Polat, Ağababa Döner’in misyonunu “Bir milletin geleceği yediği gıdadadır” sözünde görüyor ve bu bakış açısını en ince ayrıntısına kadar yansıtmaya çalışıyor.
Polat ailesi nereli?
Adnan Polat (23 Şubat 1953; Aşkale, Erzurum doğumlu), Türk iş adamı, yönetici ve Galatasaray SK’nin eski başkanı. Babası İbrahim Polat (1931–2024), Polat Holding’in kurucusuydu. Adnan Polat 1953’te Erzurum’da doğdu.
Ömer Polat aslen nereli?
Ömer Polat (*1943) Türk yazardır. 1943 yılında Ağrı’nın Tutak ilçesine bağlı Sincan köyünde doğdu. Erzurum Atatürk Üniversitesi Alman Dili ve Edebiyatı bölümünde okudu.
Paşa Döner kime ait?
En Hızlı Büyüyen Gıda Şirketi Oldu DÖNERSAN A.Ş.’ye ait PAŞA DÖNER, TOBB tarafından düzenlenen satış artış hızına göre Türkiye’nin en hızlı büyüyen 100 şirketi listesinde 8. sırada yer alarak, sektöründe Türkiye’de 1. sırada yer alarak ödüle layık görüldü.
Himmet Polat kimdir?
Ağababa Döner’den sonra Polat ailesi, sırasıyla Ağababa Kantin ve Ağababa Kadayıf’ı da gruba ekledi. Örnek bir başarı hikayesiyle girdiği her alanda adını altın harflerle yazdırmayı başaran Himmet Polat, 2015 yılından bu yana “Ağababa” çatısı altında 250’den fazla kişiye istihdam sağlıyor.
Ağababa iftar paketi ne kadar?
Benzer iftar menüleri ve kalitesiyle öne çıkan Anadolu Yakası’ndaki mekan ve otellerde fiyatlar ortalama 1500 ile 1400 TL arasında değişirken, 44 çeşit ağababa işletmecisinde bu değer 1100 TL oluyor. Çocuk menüsü bile düşünen ağababa işletmecileri ise menü fiyatını 1100 TL olarak belirlemiş durumda.